22 нояб. 2011 г., 21:06

Просветление 

  Поэзия » Любовная
768 0 17

ПРОСВЕТЛЕНИЕ

 

 

Разбрах те.
Или така ми се струва.
Ти си жената
на силни и честни мъже.
Но ти трябват
и нежните струни
на eдин чародеец - Орфей.

За да бъдеш богиня
и песен на влюбен синигер.
Погледни ме – аз съм тракиецът
с най-звучната лира!

А неоновите струни – ти си,
песента ни е душата на природата,
любовта ни е апокалипсис,
раздялата ни – грях пред Бога...

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??