1 февр. 2008 г., 08:22

Просъница 

  Поэзия » Белые стихи
1152 0 4

Големите жълти очи на града

премигват в просъница.

"Лека нощ!" и загасям деня си.

Някъде скърцат и сънища,

и ръце се намират във тъмното,

а през мойте изтича умора.

Лягам в акупунктурно легло

и боде безпризорната мъка,

(която от скоро е спътница).

© Адриана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??