22 июн. 2010 г., 22:31  

Протестът на студентите 

  Поэзия » Гражданская
604 0 0

В отечеството ни мило цари произвол,

народът прозря най-сетне:царят е гол!

"Лидерите" все се не засищаха с власт,

парите за народа блазнят ги със страст!

А за слабите тука справедливост няма,

немотията е човешката ни жална драма!

Нацията ни трябва да просперира,

ще я оставят ли най-сетне на мира?

Провокатори хитри пратиха те сега

и по медиите разпространиха лъжа,

че ето протестиращите са виновни

и срещу полицията хвърлят бомби.

Но народът тях ще ги накаже

и от власт ще ги свали даже.

Ще предстоят избори сега,

да ги махнем от властта!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??