казват ми
бъди мила и добра
прави това
забрави за онова
запомнете
аз не съм не но
ще се вразумя
ще броя наум
спор аз ум е ние
пак е по-добре
от нищо
в тези двойни нощи
тихи дупки
с интервали
с тих отвор е ние
сме ли ние
много смели
виждате ли
знам как стават
тези работи
© Мария Василева Все права защищены