7 авг. 2010 г., 21:49

Псевдоавангардно 

  Поэзия » Юмористическая
441 0 4

ПСЕВДОАВАНГАРДНО

 

 

Този стих

ще го изстисквам,

докато цръкне

и последната си капка

лиризъм.

 

Просто защото внезапно

ми се прииска

да си хапна

човешки капризи.

 

Канибалска история

със сигурност ще ви се стори

това не съвсем логично занятие.

А, всъщност, това е моето

среднощно

не съвсем безобидно

разпятие

между истината

и лъжата.

 

А бе, исках да ви кажа нещо,

нещо и за мене важно,

важно и за вас дори,

но ме оставиха на плажа

не с една,

със две,

а с повече луни.

 

Виж, до утре може

и да съм си цял,

да съм дочакал на морето първите

отворени очи

усмихнати до кърваво...

 

Н, вие,

напразно ще позяпате

във изпитата ми вече чаша

и ще очаквате

да ви разкажа

какво съм правил

с толкова луни на плажа.

 

Но

и морето даже

тарикатски

ще си замълчи.

Хи-хи.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??