15 сент. 2017 г., 16:04

Птица 

  Поэзия » Другая
540 0 2

В клетка съм със теб...

Аз съм птица – искам да летя!

Планините да обиколя,

на всяка клонка да се спра,

на тишината да се насладя.

Морето с криле да докосвам,

с моите песни непокорния Нептун да омагьосам.

В облаците да се рея,

живота си свободна да живея!

Пусни ме!

Нека за малко на моята природа се насладя...

След това пак при теб ще се върна.

А за морето

ще забравя...

Песни на теб ще пея в кафеза до сивата стена!

© Димитрина Русенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??