27 мар. 2024 г., 18:47

Птицата.... 

  Поэзия
65 0 0

Птицата,

бялата птица,

се появи в съня ми.

Ти беше толкова далече –

красива, лека, моя птица –

ти беше непозната и

пляскаше с криле в сърцето ми.

Ела!

Да извървим живота цветен.

© Петър Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??