2 июн. 2012 г., 17:41

Птиче 

  Поэзия
471 0 0

Птиче пее

в моето сърце.

Аз съм мълчаливото

дете.

Мога да създам звездички

от моите очи.

Мога със усмивка

да направя видим

свят безкрай красив.

Мога да науча всеки

на прегръдка

с моите ръце.

Мога всичко.

Ала най обичам

да мълча.

Тогава чувам -

птиче пее

в моето сърце.

 

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??