Сега ме е страх, че ще свърши морето
Селвер
И как така морето ще изчезне?
Къде ще иде всичката вода?
Земята ще потъне в суха бездна –
като в непожелана свобода.
Това е само сън. Или – фантазия.
Морето има своя слънчев Бог.
От всички смърти той ще го опази –
да бъде вечен извор на живот.
© Елица Ангелова Все права защищены
Успешна седмица и вдъхновение!