1 мар. 2013 г., 18:50

Птици мои 

  Поэзия » Другая
428 0 2

ПТИЦИ МОИ

 

Съдбата знае две и двеста,

но мен дари с момиче и момче

момиче - бъдеща невеста,

момченце пъргаво жребче.



Те бъдещето си сами чертаят -

красиви, умни, весели, добри

и като птиците мечтаят

в сърцата им любов искри.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??