9 авг. 2007 г., 22:53

Птици-Орисници 

  Поэзия
686 0 1
Прехласнати по своя вик,
птиците потърсиха зова ми...
Наопаки и сякаш на шега
изровиха душата от пръстта ми...

В очите ми изляха пролетта,
в ръцете - пламенност за стих,
и някак приказност в ума -
рисуваха ми спомени-платна...

Накрая, с песента си дивна,
обшиха жаждата неутолима...
... отлитнаха...
във мен видяха някаква стихия...

© Анелия Кирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??