"Мечтите си, изпращам ги...
... С криле на чучулига..."
Чучулига изви се
с полъха вятърен
в танц неизречен
от думи прошепнати
крилете изстенаха
в хоризонта далечен
разля се сияние
в сълзи отразено
последен размах
небесна и земна
чучулигата падна
прегърна мечтата -
жадуван избраник
с образа трънен
заби се в сърцето...
запя... чучулига...
© Ели Все права защищены