22 окт. 2019 г., 22:20

Пуф-паф 

  Поэзия » Для детей, Авторская песня
727 4 12

Пуф-паф, пуф-паф, 
трака-трака, идва влака! (х2)
Днес от цялата гора
той животните събра. (х2)

 

Зайко Байко пръв научил -
мъкне своето кожухче.
Тича, скача, не протака,
бързо, ще изпусне влака!

 

Припев: 
Пуф-паф, пуф-паф, 
трака-трака, идва влака! 
Днес от цялата гора
той животните събра. 

 

Идва с кошниците Мечо
отдалече, отдалече
и на стринка си Мецана
носи дренки за буркани.

 

Припев

 

Малки мравки на редичка
горския перон пресичат,
че за своята царица
ще товарят тон пшеница.

 

Припев

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??