Пулс 1000
... Където недосънуван шепот
заплита тайнствени импулси...
... Където в тъмното
твоят дъх е поел светлината...
... Където е границата
с благодатната лудост... по ръба...
... В най-нежната безкрайност...
чрез нашето усещане за близост...
© Павлина Петрова Все права защищены