2 апр. 2013 г., 20:54

Пулсът ми е съвършена музика 

  Поэзия » Любовная
824 0 0

 

Пред нас се открива чудно бъдеще,

пълно с още повече градивна любов.

Ние ще сме повярвалите в пътя,

разкриващ безценните богатства.

Енергията на вятъра и слънцето

ще възражда отново природата,

усмивките ще са световна валута.

Пулсът ми е съвършената музика.

Сега съм най-обичащият музикант,

който свири етюди на сърцето си.

Заслушай се в ритъма на мелодията,

когато всичко край теб притихне

под звездите на априлската нощ.

Звучи като непрекъсващ поток

от изричане на вълшебните думи.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??