Кажи ми, че не мога да обичам.
Излъжи ме, че не мога да горя.
Не искам да съм малко птиче,
а орел красив с разперени крила.
Кажи ми, че от мене нямаш нужда.
Излъжи ме, че без мен ще си добре.
Не искам да съм лев във портмонето,
а пачки в сейфа, струпани по две.
Напиши историята ми отново.
Не искам да съм малка и добра.
Този път ще бъда огън,
властна, истинска жена.
Остави ми нещо много малко,
да подсказва за онези времена -
тогава бях играчка, а сега съм пумпал.
Около мен върти се сам света.
© Ангелина Петкова Все права защищены