11 дек. 2007 г., 20:26

Пусни ме в съня си 

  Поэзия » Любовная
970 0 26

Пусни ме във съня си.
Душата си във твоята да приютя.
Във вените ти да се влея.
Да се превърна в звук
от нежния им ромон...
В сърцето ти да си намеря
кът удобен.
Из мислите ти да се поразходя.
Да ги погаля
и да им оставя спомен...
Крилата на мечтите ти
да бъда.
Зората щом прегърне те,
аз
тихо ще си тръгна.
А после, ако можеш,
забрави ме.

В душата ти аз вплетох
своето име...

© Мариета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??