3 авг. 2011 г., 11:33

Пустинен шепот 

  Поэзия » Любовная
656 0 2

Черна нощ

Няма край

А звездите светятя дълго над Дубай

Зноен дъх

Скален бряг

Хвърлям поглед да те видя пак

Ти ли си

Или това е само шепота на вятъра

Ти ли си

Или това е само блясъка на пясъка

Това е нашата съдба

Да бъдем с тебе разделени

Да те търся с поглед аз

И да питаш ти за мене

Сън и мечта

В твойте мрежи ме оплиташ

Тука ли си ти

Или пък далече скиташ

© Констант Булгара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??