24 сент. 2013 г., 20:26

Пустота 

  Поэзия » Другая
604 0 2

Трептя и вибрирам, чувства и мисли отново събирам.

Мисли и чувства разбъркани разни, оказват се празни.

Притчи прочитам, през живота прелитам,

отговор търся, него го няма,

отговор искам, всичко е нямо.

Думи подреждам, как и защо

толкова трудно проглеждам... Защо?

Защо ли толкова трудно го карам,

а казват животът е радост,

даже не знам що е това,

щом любовта се оказва не знам си какво и даже шега!?

Някаква си химична реакция гадна

дето заблуда ти вкарва!!

Пак съм никой, пак сам изгубена, няма,

думи не стигат да го изкажа!!!

Лутам се бясно във тоз кръговрат,

да на живота тук и сега!

Да, отговор търся, да, отговор искам!

Едва ли на някой му стиска тук да изкаже своята мисъл.

Едва ли на мен ще подскаже, едва ли иска на мен да го каже.

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да отговор търся, да, отговор искам ! Хареса ми !
  • Който търси, намира...Поздрави за стиха, хареса ми!
Предложения
: ??:??