4 июл. 2009 г., 19:35

Пясък 

  Поэзия
455 0 3

"Пясък"

 

Зарових ръцете си в пясъка,

горещ под небето лъчисто,

изтича през пръстите времето,

когато броихме целувките

Утъпках пътека на плажа,

студен под звездите блестящи,

да търся отново момента,

когато изпитвахме щастие.

Нагазих в морето, зеленото,

със топла прегръдка ме срещна,

да плувам отново със спомени

е тъжно, дори и в поема...

 

© Дидо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??