"Пясък"
Зарових ръцете си в пясъка,
горещ под небето лъчисто,
изтича през пръстите времето,
когато броихме целувките
Утъпках пътека на плажа,
студен под звездите блестящи,
да търся отново момента,
когато изпитвахме щастие.
Нагазих в морето, зеленото,
със топла прегръдка ме срещна,
да плувам отново със спомени
е тъжно, дори и в поема...
© Дидо Всички права запазени