Jul 4, 2009, 7:35 PM

Пясък 

  Poetry
457 0 3

"Пясък"

 

Зарових ръцете си в пясъка,

горещ под небето лъчисто,

изтича през пръстите времето,

когато броихме целувките

Утъпках пътека на плажа,

студен под звездите блестящи,

да търся отново момента,

когато изпитвахме щастие.

Нагазих в морето, зеленото,

със топла прегръдка ме срещна,

да плувам отново със спомени

е тъжно, дори и в поема...

 

© Дидо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??