26 нояб. 2008 г., 09:24

Пълна е нощта... 

  Поэзия » Любовная
440 0 1

Отвори очи и ме виж

такъв, какъвто съм,

най-новият блян от новия ти сън,

остави другите старци навън.

 

Нека направим града,

да усети, влюбен смеха,

нека се отдадем на греха,

да запалим със страстта си снега.

 

Със звезди тогаз ще те обсипя,

от лунни лъчи в чаша ще сипя,

слънце за тебе ще грее,

всеки щурец за тебе ще пее.

 

Искам да те видя тъй, както си,

теб и всичките диви сестри,

превърнала в нощ моите дни,

по-красива от всичките жени.

© Атанас Къшев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Със звезди тогаз ще те обсипя
    от лунни лъчи в чаша ще сипя,

    слънце за тебе ще грее,

    всеки щурец за тебе ще пее."

    Това е уникално.Браво,Наско!

Предложения
: ??:??