17 сент. 2008 г., 15:00

Пъртина 

  Поэзия
433 0 2
             ПЪРТИНА


Със пръсти пробягах по новата дреха,
разпъвах я с хищни ръце.
И страстите ми всяко кътче превзеха.
Но не стигнах до твоето сърце?


Горях по страстния път на гърдите,
по устните грехът ми премина.
На нежността оставих следите.
Прокарах по тебе нежна пъртина.

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??