17.09.2008 г., 15:00 ч.

Пъртина 

  Поезия
432 0 2
             ПЪРТИНА


Със пръсти пробягах по новата дреха,
разпъвах я с хищни ръце.
И страстите ми всяко кътче превзеха.
Но не стигнах до твоето сърце?


Горях по страстния път на гърдите,
по устните грехът ми премина.
На нежността оставих следите.
Прокарах по тебе нежна пъртина.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??