17 sept 2008, 15:00

Пъртина 

  Poesía
413 0 2
             ПЪРТИНА


Със пръсти пробягах по новата дреха,
разпъвах я с хищни ръце.
И страстите ми всяко кътче превзеха.
Но не стигнах до твоето сърце?


Горях по страстния път на гърдите,
по устните грехът ми премина.
На нежността оставих следите.
Прокарах по тебе нежна пъртина.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??