3 мая 2013 г., 11:04

Първа любов 

  Поэзия » Любовная
397 2 0

Незнайно как веднъж

за мен съдбата се погрижи:

след тежък кръговратен дъжд

любимата жена аз виждам.

 

Добра и най-желана

е тя и днес за мене,

сърцето ми остана

за нея отредено.

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??