Не мога да забравя очите ти,
неведнъж потънах в тях.
Не мога да забравя и ръцете ти,
по кожата оставиха следа.
На сън понякога целувам те,
жадувам да те вкуся пак.
Наяве в други препознавах те,
опитах да забравя-не можах!
Сърцето го залъгвах с празни думи,
но то неспирно викаше във мен,
в него вечно ще остане тлеещ
спомена от първата любов.
© Весела Йотова Все права защищены