8.08.2017 г., 23:51 ч.

Първа любов 

  Поезия
710 0 1

Не мога да забравя очите ти,
неведнъж потънах в тях.
Не мога да забравя и ръцете ти,
по кожата оставиха следа.

 

На сън понякога целувам те,

жадувам да те вкуся пак.
Наяве в други препознавах те,
опитах да забравя-не можах!

 

Сърцето го залъгвах с празни думи,
но то неспирно викаше във мен,

в него вечно ще остане тлеещ

спомена от първата любов.

 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??