20 мар. 2007 г., 09:15

Първа обич 

  Поэзия
643 0 1
Невръстно бях съвсем дете,
когато ти живота ми превзе!
Стоях на партито на твойте колене,
целуваше ме и се чувствах аз добре!
От къде да знам, че в този миг ме ти превзе,
да не мога да забравя аз за теб, момче?!
Всичко наредено като в приказка си бе...
Но след дълъг сън, реалността дойде!
Не ме обичаш и тъга тъй силна ме обзе...
И в сърцето и в душата болката боде!
Де да можех още миг със теб поне...


Посветено на първата любов...

© Елена Мирчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много xyбав стих.Хареса ми!
Предложения
: ??:??