19 мар. 2010 г., 22:02

Първа пролет 

  Поэзия » Для детей
1715 0 10

ПЪРВА ПРОЛЕТ

 

Кукувицата закука!

Първа пролет днес е тука!

Ей я – с цветове-дантели –

жълти, розови и бели.

Трепкат на ветреца – виж ни! –

ябълки, кайсии, вишни...

Блее агънце на двора,

птички реят се в простора,

щъркел трака – трака-трак,

жабки квакат...

Тук е пак!

По градини и поля

Първа пролет е дошла!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??