26 мая 2010 г., 15:07

Първата дама на сърцето ти 

  Поэзия » Любовная
650 0 4

Две китари
в тази нощ безумна
за нас разпръснаха мълва...


За скрити страсти
в тишина безлунна,
за старата любов и... за...

 

И в малка
нощна серенада,
в нестройната пътека, под дъжда,

 

сърцето
вкусва със наслада
греха свещен

 

и ведно с блян,
от нас отдавна замечтан,
опитва с рима да представи,

 

в неотразима светлина
да сътвори екстаз върховен,
за туй едва ли ще си ти виновен!!!

 

05.2010

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??