30 дек. 2010 г., 20:19

Първата "любов" 

  Поэзия » Любовная
583 0 0

Какво правиш тук сега?

Тъмно е, хората говорят.

Чаша втора вече си доливаш,

в нея давиш мъка и любов.

 

Вярна, чака те жена ти в къщи,  

но в сърцето  дупка черна зее.

Пред всеки свята вяра изповядва,

пред теб - любовта просяк си остава!

 

Не разбира твоята съдба зловеща

първо с чашата да имаш "среща".

На нея -  обич първа да дадеш

и с нея КЪРВАВО  сърце да сгрееш!

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??