6 июн. 2009 г., 10:44

Първата въздишка на любовта! 

  Поэзия
718 0 1

Защо, когато съм с теб,

нахлува щастие?

Защо, когато съм с теб,

е тъй прекрасно?

 

Защото ти си мойто откровение,

появило се в живота ми суров.

Защото ти си мойто вдъхновение,

символ на връхлитаща любов.

 

Не искам този миг да спира,

пламъкът нека да гори,

усмивката на твойте устни

разпалва моя свян дори...

 

Аз казах ли ти днес, че те обичам!

Копнежната любов ми подари

и страст в мен напира...

и пак желая те, любими... мой бъди!

© Руми Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Бликат чувства!!!!Прекрасно е...И с днешна дата пак е прекрасно!!!
Предложения
: ??:??