17 апр. 2013 г., 14:39

Първи слънчев дъжд 

  Поэзия » Любовная
531 0 0

Зеленият слънчев дъжд

от небесните морави

една жена и мъж

на пътя си завари.

 

И всичко между тях направи

непрогледно като грях

и самички ги остави

да търсят своя смях...

 

Сега те си спомнят

за своя зелен слънчев дъжд,

влюбени, но за кой път

търсят своя първи лъч...!

© Някой Си Там Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??