12 февр. 2012 г., 12:04

Първи трепет 

  Поэзия » Любовная
986 0 3

Първата любов е трепет
за сърцето.
Спомен вечен за една жена.
Първа тръпка,
първи спомен за сърцето.
Момент незабравим
за цял живот, за първата любов.
Първа тръпка за жена.

© Георги Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??