25 июн. 2006 г., 22:54

Първоаприлска шега 

  Поэзия
1286 0 8
Не те обичам вече и даже май те мразя
Не търся в тебе себе си,объркана не съм
За тебе правилата аз няма да погазя
Не се завръщаш вече дори във моя сън
Звездите не броя,на теб не ги наричам,
загледана във облаците не мечтая аз
Забравих и какво е тебе да обичам
Забравих твоята ръка,усмивка,глас...
Във всичко това аз искам да повярвам
да бъде истина,а не лъжа
Събуждам се,поглеждам календара - 
в съня повярвах на първоаприлската шега

© Малка Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??