28 февр. 2021 г., 10:14

Първомартенско 

  Поэзия
245 0 2

Здраве, щастие, късмет

да ни носи белият конец,
а с червения в кръвта
да потече и радостта!

 

Мислите с добро да ги усучем
и на него сърцата да научим! 
Да изплетем нишките от вяра
и нищо лошо да не ни поваля! 

 

Да ни закичи Марта с благослов
и у всеки да покълне зрънце от любов! 
С бяло да закичим и душите
и нека светли да ни бъдат дните! 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??