10 окт. 2021 г., 15:55

Първото "Здравей" и последното "Сбогом" 

  Поэзия
284 0 0

Липсва ми, миризмата на цигари
И болката в гърдите се засилва
Само спомени за нас, които скоро ще изчезнат

Животът ми не означава толкова много за мен
И така, какъв е смисълът от тази катастрофа?

Задържам дъха си за чудо
Надявайки се, че дупката в сърцето ми ще се излекува по някакъв начин
Чувствам се толкова близо до ръба в момента
Иска ми се да успея да избягам,
защото умрях вътре хиляда пъти

Това е катастрофа

Всеки път, когато имам възможност
За да те погледна, ще се обърна
Да видя усмивката ти, но седим тук мълчаливо

Това е първото ми "Здравей" и последното "Сбогом"

© Емил Богданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??