28 янв. 2018 г., 20:41

Път 

  Поэзия
227 2 0

Не ме интересуват
безмълвните ти сблъсъци
със себе си,
емоционалните недъзи,
и че няма смисъл съществуването,
искам да слушам как смехът ти
отеква в празния свят.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??