1 февр. 2019 г., 23:58

Път от пътищата 

  Поэзия » Другая
450 0 0

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

                                                 Така стоят нещата,

                                                 в които има пръст съдбата -

                                                 всеки има квота

                                                 за печалба от живота.

                                                 Един с много труд и пот,

                                                 друг с продажба на имот.

                                                 Един с афера, друг пък акъллия

                                                 печели с хотелче или търговия.

                                                 Един на езичето залага, на нослето,

                                                 да не забравим бизнеса с дупето!

                                                 Каквото ти се падне от живота,

                                                 но с дупе е печеливша квота.

                                                 Така спечели Чочолина

                                                 в Италианския сенат,

                                                 това е път от пътищата

                                                 да станеш ... по-богат!

                       

                   Честит втори февруари на празнуващите го откровенци!   

© Никола Яндов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??