Път от розов цвят
Снощи сънувах едно желание.
Розите цъфнаха изведнъж.
Ти ми нашепваш от разстояние:
Цветя разцъфтяват след топъл дъжд.
Ела. До мене не ще загинеш.
Път ще направя от розов цвят.
Ще го разстеля, от там да минеш.
Окапят ли, розите не бодат.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены