19 нояб. 2020 г., 09:31

Път, посипан с жълти листа от топола 

  Поэзия
258 1 1

Забравен релсов път,
затрупан с есенни листа,
които минувачите разритват със краката си.

 

Вървя към теб.

По тъжния изровен път.
Не заминавай с влака за поредното предателство!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??