13 окт. 2021 г., 09:56

Път с табела „Щастие" 

  Поэзия
248 0 0

Когато плача, знам, звезда

изгрява ярко на небето.

Когато смея се – сълза

се стича бавно по лицето.

Защо подобно в кръстопът,

преплетени са мойте страсти?

Очи отварям – има път,

посока и табела „Щастие“!

© Данаил Таков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??