27 янв. 2007 г., 00:17

ПЪТ ЗА ДВАМА 

  Поэзия
543 0 2
                              По този път вървиме двама -
                              път наш, на нашата любов.
                              Не искам ние да се разделим
                              на кръстопътя на живота.

                              Защото днес е трудно, трудно
                              да останеш в тази пустош сам
                              и леко, и унесен във мечтите,
                              ти да вървиш без блян и свян.

                              Любовта е тъй устроена,
                              че и две сърца в едно се сливат,
                              когато пламналата обич
                              в нежност ги обгръща.

                                                 Е, СЪГЛАСЕН ЛИ СИ, МИЛИ,
                                                 ДВАМА С ТЕБЕ ДА ВЪРВИМ?... 

© Габриела Кацарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • И аз мисля, че може и по-добре. Поздрав!
  • разбирам какво си искала да кажеш, но си го написала ужасно. Извини ме, но целият ти стих е един голям хаос.Продължавай да опитваш...
Предложения
: ??:??