28 нояб. 2017 г., 16:10

Пътека 

  Поэзия
187 0 0

Вървя по същата пътека,
наконтена от нов сезон.
Суетната природа майка,
с типичен женски нрав,
обича да я преоблича.
Всеки ден се фука, нагласена,
отвлича погледа, за да изпълни 
някой с умиление, както
малко момиченце показващо 
новите си панделки.
Чака да я погледнеш,
да ти разкаже набързо
цялата си история
и остава натъжена,
ако не получи шумно 
възторжен комплимент.

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??