21 янв. 2010 г., 12:29

Пътеки 

  Поэзия
621 0 13

Вървя, вървя по стръмните пътеки.
Утъпкани пътеки аз не знам.
И колко ми се иска днес на всеки
по малко обич в шепа да раздам...

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??