3 окт. 2024 г., 10:52  

Пътеководител 

  Поэзия » Эпиграммы
74 0 0

„Всяка радост е бременна с мъка“*

според алгебричната заръка.

Психологията е наука,

по човекодушие неука.

____________________________
*П. Пенев („Пътека“)

© Стефан Василкин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??