4 июн. 2014 г., 23:24

Пътешественик 

  Поэзия » Другая
417 0 0

Аз съм просто пътешественик загубил страха да се изгубя.

Знам, че не съм съвършен.

Може да ме наречете луд.

Може да се присмивате на идеите ми.

Няма значение!

Важното е, че аз съм пътешественик,

който продава мечти на минувачите.

Нямам компас, нито карта.

Нямам нищо,

но имам всичко.

Аз съм просто пътешественик,

който търси себе си.

© Тодор Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??