22 авг. 2008 г., 07:20

Пътища 

  Поэзия » Другая
622 0 3

Някакво тайнство на пътища, тръгващи
в синкава нежност на утринен хлад -
бели, опасни, в пространството бързащи -
вика ме в спомен с гласа си познат.
Тръгвам! По устните с вкус на отрова
тънка усмивка ехидно пълзи -
аз съм си същата, дрехата само е нова
и ме променя, но тази промяна горчи.

© Ирена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??